Zaposlenje


Jugoinspekt - Novi Sad

Od samog početka svog postojanja JUGOINSPEKT – NOVI SAD je prepoznao vrednost i značaj ljudskog potencijala.

Trudimo se da svim članovima našeg tima pružimo mogućnost životne ravnoteže u odnosu na profesionalni i lični razvoj i da u okviru kompanije stvorimo klimu koja podržava ispoljavanje individualnosti i kreativnosti. Iako imamo više od 100 zaposlenih, zbog svojih planova za budućnost, u konstantnoj smo potrazi za ambicioznim ljudima različitog obrazovanja, veština, talenata i interesovanja.

Ako ste pouzdana, dinamična, kreativna i odgovorna osoba, spremna na timski rad i dokazivanje u potsticajnoj radnoj sredini, te ukoliko ste spremni sa nama da kreirate zajedničku budućnost, javite nam se, a mi ćemo Vam pružiti priliku za profesionalan i lični razvoj u dinamičnom poslovnom okruženju.

Kao nagradu za posvećenost poslu, zaposlenima je zagarantovan siguran put ka poslovnom uspehu. Želja nam je da ulažemo u svoje zaposlene i da im pružimo šansu da se razvijaju uz kompaniju.

 

Svoje molbe i CV u Word formatu pošaljite na e-mail: hr@juins.rs ili popunite formular o zaposlenju i nađite se u našoj bazi podataka. Formular možete naći na ovoj stranici.

Otvorene pozicije

Trenutno nema slobodnih radnih mesta.