43. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Dana 24.03.2022. godine u Hali 1 Beogradskog sajma svečano je otvoren paviljon AP Vojvodine, odnosno Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, koji se prvi put predstavio na svom izložbenom prostoru na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Kao siguran partner Sekretarijata na Sajmu se predstavio i DOO Jugoinspekt – Novi Sad, koji je angažmanom kroz logistički i operativni posao nosilac Projekta „Najbolje iz Vojvodine“.

Tokom Sajma turizma, od 24. do 27. marta, održano je nekoliko prezentacija, a prvi dan programa je posvećen nosiocima znaka kvaliteta „Najbolje iz Vojvodine“.

Projekat ima za cilj promociju vrednosti privrede na teritoriji APV i njenih lokalnih samouprava, jačanje tržišnog načina razmišljanja, konkurentnost, stvaranje poverenja kod potrošača, poboljšanju pozicije i promociju najboljih proizvoda iz Vojvodine u zemlji i inostranstvu.

’’Vojvođanski kutak’’ – transparentno mesto za promociju proizvoda nosioca Znaka.

DOO Jugoinspekt – Novi Sad kao vodeće domaće akreditovano kontrolno telo za kvalitativno i kvantitativno kontrolisanje, laboratorijsko ispitivanje, sertifikaciju i verifikaciju proizvoda i roba, pouzdan i siguran je partner Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.